Terug naar weekends 2003

 

 

Feestweekend te Haacht-Statie

 

Vrijdagavond, na een kleine verkenning in Haacht zelf, kwamen we aan op onze parking aan de kerk van Haacht-station, waar we weer vele bekende gezichten terug zagen.

Hier begon dan het laatste weekend van het jaar; een jaar dat weeral veel te snel voorbij ging.

De samenkomst vrijdagavond was in de sportzaal van de vrije basisschool  waar onze voorzitter Luc een welkomwoord deed en in het kort het weekend voorstelde.

De freelancers werden in de bloemetjes gezet voor de mooie weekends die ze ons dit jaar weer brachten. 

Na de kleine toespraak, kregen we nog mooie beelden te zien van onze weekends van dit jaar; de presentatie werd gebracht door Evi.  Na de voorstelling werd er nog nagepraat en foto’s bekeken en nog herinneringen opgehaald.

Zaterdagvoormiddag stond een quiz op het programma, dat samengesteld was door freelancers die het ons niet zo gemakkelijk maakten.  Wel was de voormiddag snel voorbij.  In de namiddag trokken we met onze gids Jean-Paul op verkenning door Wespelaar.  We brachten eerst een bezoek aan de kerk van Haacht-statie “O.L.Vrouw van gedurige bijstand”, waar JP ons het mooie grote glasraam liet bewonderen.  We wandelden verder door Wespelaar, waar we aan de nieuwe sporthal kwamen en een tussenstop deden voor een drankje.

Door de wandeling was onze maag stilaan in opstand gekomen.  Om 18.30 u. werden we verwacht in de zaal voor een aperitief en een warme maaltijd aan tafel bediend, en dit was toch iets anders.  Als onze buikjes voldaan waren, zorgde een DJ voor de gepaste muziek.  We kregen nog bezoek van onze Schotse vrienden, die zorgden voor veel plezier in de keet.  Om 2u30 was het feest ten einde en na een korte maar krachtige nacht werden we voor een gezamenlijk ontbijt verwacht in de zaal; we werden verwend.  Daarna volgde de presentatie voor de weekends van volgend jaar en dat ziet er weer heel goed uit !  Zo kwam er weer een einde aan ons weekend dat weeral veel te vlug voorbij is gegaan.

We danken het bestuur en de freelancers voor wat ze weer in elkaar gestoken hadden en in de toekomst nog zullen doen; dit om onze weekends weer zo boeiend en aangenaam mogelijk te maken.

Ook nog prettige feestdagen, en hopende dat we elkaar kunnen terugzien in goede gezondheid bij één van de weekends.

 

Chris en Pierre

Terug naar boven